Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medový vajcový likér

ingrediencie

300 g
med
1/2 liter
mlieko
4 ks
vaječný žĺtok
1/4 liter
lieh
1 ks
vanilkový struk

postup

Mlieko prevaríme aj s vanilkou a miešame v nádobe ponorenej do studenej vody, kým nevychladne. Žĺtky vymiešame s medom asi 15 minút. Prilievame tenkým prúdom mlieko, nakoniec primiešame lieh, dáme do fliaš a uzavrieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.
chopping red
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Viete si predstaviť kuchynské vybavenie bez noža? Nôž je jednoducho vec, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, či...