Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medový vajcový likér

ingrediencie

300 g
med
1/2 liter
mlieko
4 ks
vaječný žĺtok
1/4 liter
lieh
1 ks
vanilkový struk

postup

Mlieko prevaríme aj s vanilkou a miešame v nádobe ponorenej do studenej vody, kým nevychladne. Žĺtky vymiešame s medom asi 15 minút. Prilievame tenkým prúdom mlieko, nakoniec primiešame lieh, dáme do fliaš a uzavrieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.