Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medový vajcový likér

ingrediencie

300 g
med
1/2 liter
mlieko
4 ks
vaječný žĺtok
1/4 liter
lieh
1 ks
vanilkový struk

postup

Mlieko prevaríme aj s vanilkou a miešame v nádobe ponorenej do studenej vody, kým nevychladne. Žĺtky vymiešame s medom asi 15 minút. Prilievame tenkým prúdom mlieko, nakoniec primiešame lieh, dáme do fliaš a uzavrieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...