Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: RAW makovo-orechové guličky

ingrediencie

1 šálka
mletý mak
1/2 šálka
mleté vlašské orechy
7 ks
datle
1 PL
hrozienka
1 PL
kokosový olej
2 PL
med

postup

1.
Datle s hrozienkami dajte na pol hodinku do vody, aby zmäkli. Potom ich rozmixujte robotickým mixérom alebo pomeľte. Všetky suroviny zmiešajte a vytvarujte guličky, nechajte stuhnúť v chladničke. Ak nemáte kokosový olej je to dobré aj bez neho. Med môžete nahradiť agáve sirupom a hrozienka brusnicami, alebo použiť v recepte 1/2 šálky hrozienok. A obmenou môžu byť aj mandle miesto vlašských orechov. Recept na mnoho spôsobov a stále jednoduchý a zdravý.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sušené slivky
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Medzi najstaršie spôsoby spracovania ovocia patrí sušenie, pretože takýmto spôsobom sa podstatne predĺži doba jeho...
Zemiakové placky
Zemiakové placky 10 x inak
Zemiakové placky 10 x inak
Čo dnes na večeru? Ľahká a chutná pomoc v podobe tradičných i menej tradičných podlesníkov.
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...