Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánový rez

5
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 pohár
hladká múka
1/2 pohár
kryštálový cukor
1 ks
vajce
3 PL
olej
1 PL
mlieko
2 ČL
kypriaci prášok
180 ml
voda
160 g
kryštálový cukor
250 ČL
čokoláda
250 g
Cera
2 PL
solamyl
4 ks
banán
trochu
džem

postup

1.
Vymiešame si múku, cukor, vajce, olej, mlieko a kypriaci prášok. Urobíme si cesto, Ktoré vylejeme na vymastený plech a dáme piecť na 170 stupňov.
4.
Vodu, cukor, a solamyl zvaríme na krém. A keď to odstavíme pridáme do toho čokoládu (može byť aj mliečna čokoláda), ktorá sa nám roztopí. Potom pridáme ceru a tiež necháme rozpustiť.
5.
Hotovú čokoládu vylejeme na plát s banánmi. Necháme vychladnúť a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.