Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážaný patizón

ingrediencie

1 ks
patizón
2 ks
vajce
trochu
hladká múka
trochu
strúhanka
trochu
olej na vyprážanie
podľa chuti
soľ

postup

1.
Patizón umyjeme, ošúpeme a pokrájame na plátky. Obalíme ho v múke, vajci a strúhanke.
2.
Obalené patizóny vyprážame v rozohriatom oleji zo všetkých strán doružova.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
mamakiacova
20.8.2018 17:50 | |
+0 -0
Ano, ale napíšte ako ste ho čistili, nebudem ho vyprážať so semienkami!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.