Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jablkovo-škoricový muffin z mikrovlnky

1
porcia
4
minúty
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 PL
hladká múka
1 PL
hnedý cukor
1/2 KL
mletá škorica
1/8 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 PL
jablkové pyré
1/2 PL
olej
1/2 PL
mlieko
2 kvapky
vanilkový extrakt

postup

1.
V hrnčeku zmiešame múku, cukor, škoricu a kypriaci prášok do pečiva. Primiešame jablkové pyré, olej, vanilkový extrakt a vymiešame hladké cesto.
2.
Hrnček s cestom vložíme do mikrovlnnej rúry a na najvyššom výkone muffin zohrievame približne 45 sekúnd. Za tento čas by sa mal muffin upiecť. Potom ho necháme vychladnúť a podávame buď v hrnčeku alebo na tanieri, rozrezaný a naplnený šľahačkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...