Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Záhradné bagetky

ingrediencie

1,5 hrnčeky
teplá voda
1 balíček
sušené droždie
1 hrnček
chlebová múka
2 PL
maslo
2 PL
cukor
1 PL
soľ

Ostatné:

1 PL
nasekané bylinky
1 PL
hrubozrnná morská soľ

postup

1.
Všetky suroviny na bagety vložíme v napísanom poradí do pekárne a necháme ju za nás vymiesiť hladké a tuhé cesto. Keď je cesto hotové, vyberieme ho na pomúčenú dosku.
2.
Z cesta vytvarujeme približne 12 bagetiek, ktoré uložíme na vymastený plech. Prikryjeme ich utierkou a necháme aspoň 30 minút kysnúť. Rúru vyhrejeme na 200°C, bagetky posypeme hrubou soľou, bylinkami a vložíme na cca 12 minút piecť do rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...