Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Záhradné bagetky

ingrediencie

1,5 hrnčeky
teplá voda
1 balíček
sušené droždie
1 hrnček
chlebová múka
2 PL
maslo
2 PL
cukor
1 PL
soľ

Ostatné:

1 PL
nasekané bylinky
1 PL
hrubozrnná morská soľ

postup

1.
Všetky suroviny na bagety vložíme v napísanom poradí do pekárne a necháme ju za nás vymiesiť hladké a tuhé cesto. Keď je cesto hotové, vyberieme ho na pomúčenú dosku.
2.
Z cesta vytvarujeme približne 12 bagetiek, ktoré uložíme na vymastený plech. Prikryjeme ich utierkou a necháme aspoň 30 minút kysnúť. Rúru vyhrejeme na 200°C, bagetky posypeme hrubou soľou, bylinkami a vložíme na cca 12 minút piecť do rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?