Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Záhradné bagetky

ingrediencie

1,5 hrnčeky
teplá voda
1 balíček
sušené droždie
1 hrnček
chlebová múka
2 PL
maslo
2 PL
cukor
1 PL
soľ

Ostatné:

1 PL
nasekané bylinky
1 PL
hrubozrnná morská soľ

postup

1.
Všetky suroviny na bagety vložíme v napísanom poradí do pekárne a necháme ju za nás vymiesiť hladké a tuhé cesto. Keď je cesto hotové, vyberieme ho na pomúčenú dosku.
2.
Z cesta vytvarujeme približne 12 bagetiek, ktoré uložíme na vymastený plech. Prikryjeme ich utierkou a necháme aspoň 30 minút kysnúť. Rúru vyhrejeme na 200°C, bagetky posypeme hrubou soľou, bylinkami a vložíme na cca 12 minút piecť do rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.