Pridať recept

Omeleta s hubami

ingrediencie

1 PL
olej
1 PL
maslo
1 ks
cibuľa
200 g
čerstvé huby
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
8 ks
vajce
3 PL
mlieko
4 PL
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.

Vo väčšej panvici rozohrejeme olej s maslom a speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme na plátky pokrájané huby a dusíme, kým sa neodparí všetka voda. Jemne ich posolíme a okoreníme.

 
2.

Podusené huby zalejeme vajcami rozšľahanými s mliekom. Omeletu opekáme po obidvoch strán dozlatista. Hotovú omeletu posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s chlebom alebo zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.