Omeleta s hubami
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
PL
olej
1
PL
maslo
1
ks
cibuľa
200
g
čerstvé huby
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
8
ks
vajce
3
PL
mlieko
4
PL
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Vo väčšej panvici rozohrejeme olej s maslom a speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme na plátky pokrájané huby a dusíme, kým sa neodparí všetka voda. Jemne ich posolíme a okoreníme.
2.
Podusené huby zalejeme vajcami rozšľahanými s mliekom. Omeletu opekáme po obidvoch strán dozlatista. Hotovú omeletu posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s chlebom alebo zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.