Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Paradajky plnené hubami

ingrediencie

4 ks
paradajka
2 PL
olej
1 ks
cibuľa
250 g
čerstvé huby
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
2 ks
vajce
trochu
strúhanka
2 strúčiky
cesnak
trochu
petržlenová vňať
trochu
olej na vymastenie
1 PL
maslo

postup

1.
Z paradajok zrežeme vršky, vyberieme dužinu a vnútro jemne posolíme. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme tenké plátky húb, posolíme, okoreníme a dusíme domäkka.
2.
Do vychladnutých húb vmiešame rozšľahané vajcia, trocha strúhanky na zahustenie, pretlačené strúčiky cesnaku a nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať. Zmes dôkladne premiešame a naplníme ňou paradajky. Poukladáme ich do olejom vymastenej zapekacej misy a pokvapkáme roztopeným maslom.
3.
Paradajky zapekáme v stredne rozohriatej rúre, kým plnka nezačne zlatnúť. Paradajky plnené hubami podávame s chlebom alebo pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.