Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teplý krúpový šalát s medvedím cesnakom a jablkom

ingrediencie

200 g
uvarené krúpy
hrstí
hrášok
zväzkov
medvedí cesnak
1 ks
zelené jablko
cibuľa
olivový olej
soľ,biele korenie

postup

Na cibuľke prehrejeme hrášok a na kocky nakrájané zelené jablko. Primiešame krúpy a odstavíme. Ochutíme soľou a korením a primiešame nasekaný medvedí cesnak.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...