Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teplý krúpový šalát s medvedím cesnakom a jablkom

ingrediencie

200 g
uvarené krúpy
hrstí
hrášok
zväzkov
medvedí cesnak
1 ks
zelené jablko
cibuľa
olivový olej
soľ,biele korenie

postup

Na cibuľke prehrejeme hrášok a na kocky nakrájané zelené jablko. Primiešame krúpy a odstavíme. Ochutíme soľou a korením a primiešame nasekaný medvedí cesnak.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...