Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teplý krúpový šalát s medvedím cesnakom a jablkom

ingrediencie

200 g
uvarené krúpy
hrstí
hrášok
zväzkov
medvedí cesnak
1 ks
zelené jablko
cibuľa
olivový olej
soľ,biele korenie

postup

Na cibuľke prehrejeme hrášok a na kocky nakrájané zelené jablko. Primiešame krúpy a odstavíme. Ochutíme soľou a korením a primiešame nasekaný medvedí cesnak.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.