Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Perníkový tofu puding s orechami

ingrediencie

400 ml
voda
100 g
pohánkové mlieko
1 ks
cokoladovy puding v prasku
1 KL
perníkové korenie
3 PL
cukor
100 g
biele tofu
100 g
mleté vlašské orechy
2 ks
banán

postup

1.
Z pohánkového sušeného mlieka, vody, cukru, pudingového prášku a perníkového korenia uvaríme hustý puding.
2.
Uvarený puding necháme trochu vychladiť a potom do neho rozmixujeme biele tofu.
3.
Mleté vlašské orechy zmiešame s popučenými banánmi.
5.
Pudingy necháme vychladiť do druhého dňa a podávame ozdobené celým vlašským orechom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...