Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Lievance s bielou čokoládou, banánom a orechmi

2
porcie
20
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 hrnček
hladká múka
1 PL
kryštálový cukor
1 PL
kypriaci prášok do pečiva
1 štipka
soľ
1 hrnček
sójové mlieko
1,5 PL
kokosový olej
1 KL
vanilkový extrakt
4 PL
biela čokoláda
3 PL
orechy
1 ks
banán
podľa chuti
javorový sirup

postup

1.

V miske zmiešame sójové mlieko, kokosový olej, vanilkový extrakt, primiešame múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva, cukrom a soľou. Vymiešame hladké cesto.

2.

Z cesta postupne upečieme približne 8 lievancov. Polejeme ich javorovým sirupom, ozdobíme banánom, čokoládou a nasekanými orechmi.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.