Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pučené zemiaky

ingrediencie

800 g
zemiaky
podľa chuti
soľ
1 KL
rasca
2 ks
cibuľa
2 PL
masť

postup

1.
Ošúpané zemiaky uvaríme so soľou a rascou, scedíme a ešte horúce popučíme.
2.
Pokrájanú cibuľu opražíme dozlatista na masti a vmiešame ju do zemiakov. Podávame ako prílohu alebo samostatne so sladkým či s kyslím mliekom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.
Káva
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Mlieko ukracuje kávu o jej priaznivé účinky. Zistite, prečo by ste ho nemali pridávať do svojej rannej kávy.