Pridať recept

Opekané zemiaky

ingrediencie

800 g
uvarené zemiaky v šupke
2 PL
masť
trochu
soľ
trochu
mletá rasca

postup

1.

Uvarené zemiaky hneď ošúpeme a necháme vychladnúť. Pokrájame ich na plátky a na rozohriatej masti opečieme dozlatista.

 
2.

Zemiaky prisolíme, posypeme rascou alebo ozdobíme petržlenovou vňaťou či pažítkou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Do varených zemiakov pridajte polovicu šálky tejto tekutiny. Nebudete ľutovať!
Do varených zemiakov pridajte polovicu šálky tejto tekutiny. Nebudete ľutovať!
Varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších vecí v kuchyni a pravdepodobne ani neočakávate, že vás ešte...