Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pohankové lievance

3
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 hrnček
ovsené vločky
1/2 hrnček
pohánková múka
1 ks
banán
6 PL
biely jogurt
10 PL
mlieko
1 PL
kypriaci prášok do pečiva
2 PL
pomleté ľanové semienka
1 ČL
mletá vanilka
štipiek
soľ
1 PL
sirupu z agáve alebo rozpusteného medu

postup

1.
Pomlela som si ľanové semienka na mlynčeku na mak a zmiešala s múkou, práškom do pečiva a štipkou soli. Do zmesi som pridala jogurt, mlieko, agáve sirup, vanilkový extrakt a popučený banán. Husté lievancové cesto som upiekla na kokosovom oleji. Sú výborné. Môžete servírovať so škoricou, ja som si pridala ešte hrušky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...