Pridať recept

Cestoviny so špenátom, krevetami, paradajkami a syrom

Cestoviny so špenátom, krevetami, paradajkami a syrom
Zdroj: dreamstime
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

20 ks
čerstvé krevety bez škrupiny
20 ks
cherry paradajky
1 hrnček
špenát
5 strúčikov
cesnaku
3 PL
maslo
1 PL
olivový olej
1/4 ks
citrón
1 štipka
soľ
1/2 KL
mletá červená paprika
300 g
cestoviny
1/2 hrnček
strúhaný parmezán

postup

1.
Vo veľkej panvici rozpálime lyžicu masla a oleja. Pridáme čerstvé krevety a polovicu prelisovaného cesnaku. Pečieme ich približne 1 minútu z každej strany. Potom ich dochutíme soľou a mletou červenou paprikou. Pridáme cherry paradajky, špenát a zvyšný prelisovaný cesnak. Všetko dusíme na miernom ohni.
 
2.
Medzitým uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Hotové cestoviny prelejeme studenou vodou a pridáme ich do panvice. Premiešame, zmes dochutíme čerstvou citrónovou šťavou, soľou, mletou červenou paprikou a podávame posypané hoblinkami parmezánu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať