Pridať recept

Hubové cestoviny s cesnakom

6
porcií
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
čerstvé huby
6 strúčikov
cesnaku
1 PL
olivový olej
5 PL
maslo
500 g
cestoviny
1 KL
soľ
1,5 hrnčeky
strúhaný parmezán
2 zväzky
jarná cibuľka

postup

1.
Na rozpálenom olivovom oleji a masle opražíme na plátky nakrájané huby z oboch strán. Dochutíme ich soľou, prelisovaným cesnakom a odložíme nabok.
 
2.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Opláchneme ich studenou vodou a pridáme k hubám spolu s maslom. Primiešame strúhaný syr a počkáme, kým sa nerozpustí, nakoniec primiešame nadrobno nakrájanú jarnú cibuľku a ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať