Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medový gaštanový krém s rumom

ingrediencie

120 g
med
200 g
uvarené pretlačené gaštany
1 balíček
vanilkový cukor
4 PL
rum
2 dl
mlieko
2 ks
vaječný bielok

postup

1.
Do smaltovej nádoby dáme mlieko, pridáme rum, pretlačené gaštany a uvaríme kašu. Odstavíme, necháme vychladnúť, pridáme med, premiešame a necháme stáť s medom 10 minút.
2.
Z bielkov ušľaháme sneh, primiešame k nemu vanilkový cukor a pridáme ku gaštanovej vychladenej kaši. Zľahka premiešame a dáme do sklenených pohárov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.