FOTORECEPT: Zeleninová polievka s kvakou
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
mrkva
2
ks
petržlen
1
ks
kaleráb
1/2
ks
kvaka
1
ks
zemiaky
2
ks
cesnaku
maslo
1
ks
bio bujón zeleninový
soľ
postup
1.
Zeleninu si očistime a nastrúhame. Na masle ju restujeme asi 10 minút, pridáme pretlačený cesnak. Ak by zelenina prihárala pridáme vodu. Po orestovaní pridáme 1,5 litra vody, pridáme bujón, dala som len polku bio bujónu a osolíme. Pridáme aj očistený a nakrájaný zemiak. Varíme kým nie je zelenina mäkká. Dochutíme korením, petržlenovou vňaťou. Podávame s osmaženými guličkami hrášku.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.