Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Banícke zemiaky

ingrediencie

400 g
uvarené zemiaky v šupke
400 g
knedľa
1 PL
masť
1 ks
cibuľa
200 g
oškvarky
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie

postup

1.
Zemiaky ošúpeme, postrúhame a knedľu tiež postrúhame. Pokrájanú cibuľu speníme na masti.
2.
K cibuli pridáme zemiaky, knedľu, oškvarky a opečieme. Podľa chuti posolíme a pokoreníme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.