Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Posiľňujúce červené víno - Vin chaud réconfortand

ingrediencie

150 g
med
1,5 dl
červené víno
1 dl
biele víno aromatické
4 ks
klinčeky
6 ks
vaječný žĺtok

postup

Do rajnice dáme víno, med, biele víno, klinčeky. Všetko zohrejeme, vylejeme na žĺtky rozšľahané so šálkou vody, opäť zohrejeme a metličkou miešame. Podávame v teplých šálkach.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...