Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Posiľňujúce červené víno - Vin chaud réconfortand

ingrediencie

150 g
med
1,5 dl
červené víno
1 dl
biele víno aromatické
4 ks
klinčeky
6 ks
vaječný žĺtok

postup

Do rajnice dáme víno, med, biele víno, klinčeky. Všetko zohrejeme, vylejeme na žĺtky rozšľahané so šálkou vody, opäť zohrejeme a metličkou miešame. Podávame v teplých šálkach.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.