Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Reďkovkový šalát s jarnou cibuľkou

ingrediencie

2 ks
viazanička reďkoviek
3 ks
jarná cibuľka
soľ
olej
3 PL
kryštálový cukor
3 PL
ocot

postup

Jednoduchý a ľahký
1.
Čerstvú reďkovku umyjeme a očistíme od vňate a koreňa, cibuľku len od koreňa
4.
pokvapkáme olivovým olejom. Zálievka: v 500ml prevarenej vody rozpustíme 3PL cukru a po rozpustení pridáme 3PL octu
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...