Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor s mandľami

ingrediencie

1 ks
kapor
50 g
mandle olúpané
2 ks
citrón
6 PL
olej
6 PL
biele suché víno
podľa chuti
soľ, korenie

postup

Ryby vypitveme, očistíme, umyjeme a osušíme. Uložíme na pekáč, pokvapkáme olejom, vínom, osolíme, okoreníme, obložíme kolieskami citrónu a pečieme 35 minút pri 230°C. Medzitým si dozlatista opražíme mandle. Pred podávaním mandľami posypeme rybu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...