Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor s mandľami

ingrediencie

1 ks
kapor
50 g
mandle olúpané
2 ks
citrón
6 PL
olej
6 PL
biele suché víno
podľa chuti
soľ, korenie

postup

Ryby vypitveme, očistíme, umyjeme a osušíme. Uložíme na pekáč, pokvapkáme olejom, vínom, osolíme, okoreníme, obložíme kolieskami citrónu a pečieme 35 minút pri 230°C. Medzitým si dozlatista opražíme mandle. Pred podávaním mandľami posypeme rybu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.