Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor s mandľami

ingrediencie

1 ks
kapor
50 g
mandle olúpané
2 ks
citrón
6 PL
olej
6 PL
biele suché víno
podľa chuti
soľ, korenie

postup

Ryby vypitveme, očistíme, umyjeme a osušíme. Uložíme na pekáč, pokvapkáme olejom, vínom, osolíme, okoreníme, obložíme kolieskami citrónu a pečieme 35 minút pri 230°C. Medzitým si dozlatista opražíme mandle. Pred podávaním mandľami posypeme rybu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.