Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor s mandľami

ingrediencie

1 ks
kapor
50 g
mandle olúpané
2 ks
citrón
6 PL
olej
6 PL
biele suché víno
podľa chuti
soľ, korenie

postup

Ryby vypitveme, očistíme, umyjeme a osušíme. Uložíme na pekáč, pokvapkáme olejom, vínom, osolíme, okoreníme, obložíme kolieskami citrónu a pečieme 35 minút pri 230°C. Medzitým si dozlatista opražíme mandle. Pred podávaním mandľami posypeme rybu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...