Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor s mandľami

ingrediencie

1 ks
kapor
50 g
mandle olúpané
2 ks
citrón
6 PL
olej
6 PL
biele suché víno
podľa chuti
soľ, korenie

postup

Ryby vypitveme, očistíme, umyjeme a osušíme. Uložíme na pekáč, pokvapkáme olejom, vínom, osolíme, okoreníme, obložíme kolieskami citrónu a pečieme 35 minút pri 230°C. Medzitým si dozlatista opražíme mandle. Pred podávaním mandľami posypeme rybu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivkové guľky
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivková sezóna je v plnom prúde. Ak už ste prejedený slivkových koláčov, máme pre vás skvelé recepty na tradičné...
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...