Pridať recept

Rýchla nepečená gaštanová torta, FOTORECEPT

Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala

ingrediencie

1 balíček
keksy esička
125 g
maslo
500 g
gaštanové pyré
2 ks
smotana na šľahanie
2 ks
stužovač šľahačky
marhuľový džem
granko

postup

Chutný a rýchly zákusok s gaštanovým pyré. 

1.

Esíčka vysypeme do mixeru, rozmrvíme najemno a pridáme roztopené maslo, opäť rozmixujeme. Vznikne vlhká hmota, ktorú dáme na spodok tortovej formy.

Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
 
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
2.

Navrch natrieme marhuľový alebo iný kyselkavý džem.

Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
3.

Zmrznuté gaštanové pyré nahrubo nastrúhame a na esíčkovú hmotu natlačíme napevno.

Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
4.

Šľahačky vyšľaháme so stužovačom šľahačky. Hotovú šľahačku dáme na vrch na gaštanové pyré. Vrch posypeme grankom alebo kakaom. Dáme stuhnúť do chladničky.

Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Fotorecept: Rýchla nepečená gaštanová torta
Zdroj: eva2mala
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jahodový džem s vanilkou
Džemy, lekváre, marmelády. Poznáte ich rozdiel?
Viete aký je rozdiel medzi džemom, lekvárom a marmeládou? Takže, ten najzákladnejší rozdiel je v tom, že džem...
Pleseň na džeme: Musíte vyhodiť celý pohár?
Pleseň na džeme: Musíte vyhodiť celý pohár? Pozor, toto by mal vedieť každý!
Z času na čas sa objavia poháre džemu s plesňou na povrchu. Mnohí ľudia odstránia pleseň na veľkej ploche...
Gaštanové pyré: Doma si ho ľahko pripravíte na sladko i na slano
Gaštanové pyré: Doma si ho ľahko pripravíte na sladko i na slano
Ako pripraviť, ochutiť, uskladniť a hlavne využiť domáce gaštanové pyré...
Zaváranie
Chystáte sa zavárať? Tu je 20 tipov, o ktorých by ste mali vedieť
Zaváranie nám často zaberie aj celý deň. Pokiaľ absolvujete celú prípravu a samotné sterilizovanie, trvá to...
Fotorecept: Nepečená strieška s pudingovo-tvarohovým krémom
5 fantastických, nepečených zákuskov z Marina a Indián keksov
Nostalgické sušienky ako základ ľahučkých dezertov.