Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špenátová polievka bez smotany

ingrediencie

200 g
mrazený alebo čerstvý špenát
500 ml
vývar
2 ks
zemiaky
3 strúčiky
cesnak
olej
1 ks
žĺtok
soľ

postup

1.
Cesnak nakrájame. Na rozpálenom oleji ho opečieme. Pridáme zemiaky a vývar alebo vodu, samozrejme, že vývar je lepší ak máte doma v mraziaku v zálohe. Osolíme. Keď je už zemiak mäkký pridáme špenát a chvíľu povaríme. Potom rozmixujeme do hladka. Pridáme žĺtok. Povaríme ešte 5 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...