Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špenátová polievka bez smotany

ingrediencie

200 g
mrazený alebo čerstvý špenát
500 ml
vývar
2 ks
zemiaky
3 strúčiky
cesnak
olej
1 ks
žĺtok
soľ

postup

1.
Cesnak nakrájame. Na rozpálenom oleji ho opečieme. Pridáme zemiaky a vývar alebo vodu, samozrejme, že vývar je lepší ak máte doma v mraziaku v zálohe. Osolíme. Keď je už zemiak mäkký pridáme špenát a chvíľu povaríme. Potom rozmixujeme do hladka. Pridáme žĺtok. Povaríme ešte 5 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...