Pridať recept

FOTORECEPT: Zeleninový nákyp

6
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
karfiol
2 ks
mrkva
1 ks
petržlen
2 hrste
mrazený hrášok
70 g
brokolica
1 ks
kaleráb
35 g
krupica
3 ks
vajce
strúhanka
mleté čierne korenie
soľ
olej

postup

1.
V slanej vode uvaríme karfiol a brokolicu rozdelené na malé ružičky. Očistenú a nakrájanú na kocky koreňovú zeleninu dáme variť zvlásť do osolenej vody. Tesne predtým ako vylejeme vodu z koreňovej zeleniny môžeme pridať hrášok, aby sa aspoň zohrial. Všetko dáme do jednej misky, pridáme 3 rozľšahané vajcia, krupicu, korenie a soľ. Nakoniec to zahustíme strúhankou a jemne premiešame. Zmes je ideálne dať do kruhovej formy, keďže som ju nemala dala som to jednoducho na plech, ktorý bol vymastený maslom a vysypaný strúhankou. Dáme piecť do predhriatej rúry na 175 C asi na 45 minút.
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: eva2mala
 
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Fotorecept: Zeleninový nákyp
Zdroj: eva2mala
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Beriem kyslú smotanu, vajce, múku a karfiol už inak nerobím! Najlepšie cestíčko a perfektná večera bez
Beriem kyslú smotanu, vajce, cesnak a karfiol už inak nerobím! Najlepšie cestíčko a perfektná večera bez vyprážania je na stole!
Perfektné cestíčko, ktoré si zamilujete! Odkedy mám tento recept, klasický trojobal už vôbec nerobím.
Tieto zeleniny fungujú najlepšie na zdravšie čipsy
Zdravá alternatíva čipsov: Lupienky z tejto netradičnej suroviny chutia vynikajúco!
Zemiaky sú základom chrumkavých lupienkov, ktoré poznáme a milujeme. Ale vedeli ste, že existuje mnoho...
Nikdy ich nejedzte surové. Škodlivé môžu byť nielen zemiaky!
Nikdy ich nejedzte surové. Škodlivé môžu byť nielen zemiaky!
Máte radi čerstvé ovocie a zeleninu? Veľmi dobre, sú mimoriadne cennou súčasťou našej stravy. A hoci ich...
Zelenina, ktorá ničí pečeň. Odstráňte ju raz a navždy
Zelenina, ktorá ničí pečeň. Odstráňte ju raz a navždy
Pečeň, podobne ako všetky naše orgány, pracuje nepretržite. Bohužiaľ, je náchylná na rôzne komplikácie...
TOP
Ryžový nákyp s marhuľami 
10+ najlepších receptov na tradičný ryžový nákyp: V školskej jedálni ho nikto nechcel, dnes patrí medzi najobľúbenejšie sladké jedlá
Ryžový nákyp buď milujete, alebo sa mu vyhýbate oblúkom! Ak patríte do prvej skupiny, vyberte si z našej...
Zelenina, ktorá ničí kĺby. Čomu je lepšie sa vyhnúť?
Zelenina, ktorá ničí kĺby. Čomu je lepšie sa vyhnúť?
Zdravie kĺbov by nás malo veľmi zaujímať, pretože problémy s kĺbmi nám môžu brániť v každodenných...