Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové mäsové placky

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
mleté hydinové mäso
3 strúčiky
cesnak
150 g
červená paprika
2 ks
cibuľa
1 ks
zemiak
1 ks
vajce
1 PL
strúhanka
1 KL
majorán
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej

postup

1.
Mleté mäso dochutíme soľou, korením a majoránom. Pridáme nadrobno nakrájanú umytú papriku, cibuľu, prelisovaný cesnak, nastrúhaný zemiak a vajíčko. Zmes poriadne premiešame a zahustíme strúhankou.
2.
Zo zmesi formujeme placky, ktoré vyprážame v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...