Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové mäsové placky

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
mleté hydinové mäso
3 strúčiky
cesnak
150 g
červená paprika
2 ks
cibuľa
1 ks
zemiak
1 ks
vajce
1 PL
strúhanka
1 KL
majorán
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej

postup

1.
Mleté mäso dochutíme soľou, korením a majoránom. Pridáme nadrobno nakrájanú umytú papriku, cibuľu, prelisovaný cesnak, nastrúhaný zemiak a vajíčko. Zmes poriadne premiešame a zahustíme strúhankou.
2.
Zo zmesi formujeme placky, ktoré vyprážame v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.