Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové mäsové placky

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
mleté hydinové mäso
3 strúčiky
cesnak
150 g
červená paprika
2 ks
cibuľa
1 ks
zemiak
1 ks
vajce
1 PL
strúhanka
1 KL
majorán
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej

postup

1.
Mleté mäso dochutíme soľou, korením a majoránom. Pridáme nadrobno nakrájanú umytú papriku, cibuľu, prelisovaný cesnak, nastrúhaný zemiak a vajíčko. Zmes poriadne premiešame a zahustíme strúhankou.
2.
Zo zmesi formujeme placky, ktoré vyprážame v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?