Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové mäsové placky

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
mleté hydinové mäso
3 strúčiky
cesnak
150 g
červená paprika
2 ks
cibuľa
1 ks
zemiak
1 ks
vajce
1 PL
strúhanka
1 KL
majorán
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej

postup

1.
Mleté mäso dochutíme soľou, korením a majoránom. Pridáme nadrobno nakrájanú umytú papriku, cibuľu, prelisovaný cesnak, nastrúhaný zemiak a vajíčko. Zmes poriadne premiešame a zahustíme strúhankou.
2.
Zo zmesi formujeme placky, ktoré vyprážame v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.