Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banány v čokoládovo-gaštanovom pudingu

ingrediencie

250 g
gaštanové pyré
100 g
sušené sójové mlieko
400 ml
voda
1 ks
čokoládový puding
3 ks
banán

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 PL
maslo

postup

1.
Zo sušeného mlieka, vody a čokoládového pudingu uvaríme hustejší puding.
2.
Uvarený puding prelejeme do plastovej misy a necháme vychladnúť.
3.
K vychladnutému pudingu pridáme gaštanové pyré a ponorným mixérom ho spolu s pudingom vymiešame do hladkého krému. Žiaden cukor už není treba pridávať, gaštanové pyré dostatočne osladí puding.
4.
Na dno 3-4 malých misiek dáme nakrájané banány, zalejeme pudingom a vrch znovu prikryjeme banánmi.
5.
Nakoniec pudingy polejeme čokoládovou polevou a dáme na pár hodín do chladničky. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...