Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banány v čokoládovo-gaštanovom pudingu

ingrediencie

250 g
gaštanové pyré
100 g
sušené sójové mlieko
400 ml
voda
1 ks
čokoládový puding
3 ks
banán

Poleva

100 g
horká čokoláda
1 PL
maslo

postup

1.
Zo sušeného mlieka, vody a čokoládového pudingu uvaríme hustejší puding.
2.
Uvarený puding prelejeme do plastovej misy a necháme vychladnúť.
3.
K vychladnutému pudingu pridáme gaštanové pyré a ponorným mixérom ho spolu s pudingom vymiešame do hladkého krému. Žiaden cukor už není treba pridávať, gaštanové pyré dostatočne osladí puding.
4.
Na dno 3-4 malých misiek dáme nakrájané banány, zalejeme pudingom a vrch znovu prikryjeme banánmi.
5.
Nakoniec pudingy polejeme čokoládovou polevou a dáme na pár hodín do chladničky. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...