Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Halušky s kvasenou kapustou

ingrediencie

750 g
zemiaky
podľa chuti
soľ
300 g
hladká múka
300 g
kyslá kapusta
1 PL
masť
trochu
mleté čierne korenie
100 g
slanina

postup

1.
Ošúpané zemiaky postrúhame, posolíme a pridáme múku a cesto dôkladne premiešame. Cesto pretláčame cez sito s veľkými otvormi do vriacej posolenej vody. Keď halušky vyplávajú, vyberieme ich dierkovanou naberačkou.
2.
Kvasenú kapustu pokrájame na jemnejšie, na masti podusíme domäkka, posolíme a pokoreníme.
3.
Na tanieri halušky premiešame s kapustou a prelejeme vyškvarenou slaninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?