Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špaldový zákusok s broskyňovým pudingom

ingrediencie

Korpus

250 g
cukor
2 ks
vajce
180 ml
olej
350 ml
mlieko
3 hrnčeky
špaldová hladká múka
1 balíček
prášok do pečiva

Plnka

1,5 kg
mrazené broskyne
180 g
čokoládový puding
100 g
cukor
250 ml
smotana na šľahanie

postup

1.
Vyšľaháme cukor so žĺtkami, pridáme olej a mlieko, múku zmiešanú s práškom do pečiva a na záver ručne primiešame vyšľahané bielky.
2.
Cesto vylejeme do formy (38x28cm) vystlanej papierom na pečenie a pečieme v rúre pri teplote 180 stupňov 30-40 minút.
3.
Medzitým si rozmixujeme broskyne (ja som použila rozmrazené) a vzniknutú šťavu odoberieme.
4.
Do šťavy primiešame pudingový prášok a primiešame k rozmixovaným broskyniam.
5.
Všetko spolu začneme variť kým nám hmota zhustne. Na záver primiešame podľa potreby cukor a premiestnime do misy, v ktorej zmes necháme vychladiť.
6.
Na vychladnutý korpus navrstvíme pudingovú plnku a vyšľahanú smotanu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...