Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: RAW čokoládový koláč

ingrediencie

3/4 hrnček
vlašské orechy
1 hrnček
hrozienka
4 PL
kokosový olej
4 PL
kakao
4 PL
med
2 ks
banán

postup

1.
Orechy rozmixujeme a pridáme namočené hrozienka, ktoré sme si dali aspoň na hodinku do vody.
3.
Cesto navrstvíme do formy na biskupský chlebík a urovnáme.
4.
Banány rozmixujeme s kokosovým olejom a pridáme 2 PL kakaa.
5.
Plnku navrstvíme na korpus a dáme do chladničky ideálne na 12 hodín, prípadne aspoň na hodinku-dve do mrazničky.
6.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...