Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vyprážaný tofu syr v zázvorovom cestíčku

ingrediencie

200 g
lahôdkový tofu syr
2 PL
horčica
3 PL
solamyl
2 ks
vajce
1/2 KL
zázvor mletý
1/2 KL
vegeta

postup

1.
Vajcia vyšľaháme s horčicou a pridáme mletý zázvor (alebo 9 g čerstvého nastrúhaného zázvoru) a vegetu.
3.
Tofu rozrežeme pozdĺžne na polovicu, tiež na polovicu šírky a potom na diagonálne (aby nám vznikli trojuholníky).
4.
Takto nachystané tofu vložíme do marinády a necháme na 12 hodín odležať.
5.
Potom vyprážame trojuholníky na oleji zo všetkých strán.
6.
Ako prílohu odporúčam varené zemiaky. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...