Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vyprážaný tofu syr v zázvorovom cestíčku

ingrediencie

200 g
lahôdkový tofu syr
2 PL
horčica
3 PL
solamyl
2 ks
vajce
1/2 KL
zázvor mletý
1/2 KL
vegeta

postup

1.
Vajcia vyšľaháme s horčicou a pridáme mletý zázvor (alebo 9 g čerstvého nastrúhaného zázvoru) a vegetu.
3.
Tofu rozrežeme pozdĺžne na polovicu, tiež na polovicu šírky a potom na diagonálne (aby nám vznikli trojuholníky).
4.
Takto nachystané tofu vložíme do marinády a necháme na 12 hodín odležať.
5.
Potom vyprážame trojuholníky na oleji zo všetkých strán.
6.
Ako prílohu odporúčam varené zemiaky. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...