Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bábovka troch chutí

ingrediencie

250 g
maslo
200 g
práškový cukor
4 ks
vajcia
250 g
hladká múka
100 ml
mlieko
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
kypriaci prášok DrOetker

Plnka 1

50 g
čokoláda na varenie
2 ČL
kakao

Plnka 2

2 PL
pomarančová šťava
30 g
sušené ovocie marhule, ananás,

Plnka 3

50 g
pomleté orechy
1 ks
škoricový cukor DrOetker

postup

Prepojenie chutí do jedného celku.
1.
Vymiešame maslo s cukrami, pridáme vajcia, postupne primiešame múku s práškom do pečiva, štipku soli a mlieko.
3.
Cesto rozdelíme na 3 časti, do každej vmiešame suroviny podľa rozpisu. Do tretej plnky som dala aj 1 PL rumu. Formu vymastíme a vysypeme strúhankou a kladieme striedavo plnky.
4.
Pečieme vo vyhriatej rúre 1 hodinu pri 150 st. C. Vrch zakryjeme alobalom, ktorý pred dopečením odstránime.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...