Pridať recept

Rýchla domáca paštéta

ingrediencie

250 g
hydinová pečeň
100 ml
hydinový vývar
50 g
mandle
4 PL
petržlenová vňať
4 PL
olivový olej
2 stonky
zeler
2 PL
maslo
1/2 ks
pór
podľa chuti
drvené farebné korenie, soľ

postup

1.
Zeler, pór a vňať najemno nasekáme. Nasekáme aj pečeň. Na oleji sprudka opečieme zeler, pór a vňať, pridáme pečeň, krátko opečieme, podlejeme vývarom a dusíme 10 minút. Zmes okoreníme a odstavíme.
 
2.
Do vychladnutej zmesi primiešame mandle, maslo a všetko rozmixujeme. Nakoniec osolíme, naplníme do pohárov a necháme vychladnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Pečeňová paštéta 3x inak
Pripravte si domácu paštétu! 3 overené recepty vám dokážu, že je to naozaj jednoduché
Ak máte radi paštéty a ešte ste ich neskúšali vyrobiť doma, je najvyšší čas.