Pridať recept

Zvonárske rezne

ingrediencie

100 g
mrazená zeleninová zmes
100 g
škrobová múčka
6 ks
vajce
5 ks
cibuľa
1 kg
morčacie prsia
1 PL
prelisovaný cesnak
1 KL
soľ
1 KL
drvená rasca
1 KL
mletá paprika
trochu
olej

postup

Prsia nakrájame na rezne a naklepeme. Zeleninovú zmes zalejeme horúcou vodou a necháme postáť 5 minút, potom ju scedíme a nakoniec na mäsovom mlynčeku pomelieme. Rozmiešame vajcia so škrobovou múčkou, pridáme rascu, papriku, cesnak, soľ a premiešame. Pridáme zeleninovú zmes, zamiešame a obaľujeme v zmesi rezne. Opečieme z oboch strán na horúcom oleji.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Nicole2
23.4.2022 20:59 | |
+0 -0
Neviem, kde sme spravili chybu, ale neskutočne hnusné nám to vyšlo, všetko sme vyliali keďže to zhorklo. Hodinu piplania sa s receptom a nakoniec nič z toho.
24katusa
8.7.2019 10:52 | |
+14 -0
A cibulu vyhodime?
Podobné články
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!