Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zvonárske rezne

ingrediencie

100 g
mrazená zeleninová zmes
100 g
škrobová múčka
6 ks
vajce
5 ks
cibuľa
1 kg
morčacie prsia
1 PL
prelisovaný cesnak
1 KL
soľ
1 KL
drvená rasca
1 KL
mletá paprika
trochu
olej

postup

Prsia nakrájame na rezne a naklepeme. Zeleninovú zmes zalejeme horúcou vodou a necháme postáť 5 minút, potom ju scedíme a nakoniec na mäsovom mlynčeku pomelieme. Rozmiešame vajcia so škrobovou múčkou, pridáme rascu, papriku, cesnak, soľ a premiešame. Pridáme zeleninovú zmes, zamiešame a obaľujeme v zmesi rezne. Opečieme z oboch strán na horúcom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.