Pridať recept

Husacia pečeň - Foie gras poché

ingrediencie

800 g
husacia pečeň
1 pohár
koňak
1 pohár
sherry
trochu
soľ, korenie, mleté, nové korenie, vývar

postup

Pečeň očistíme a vložíme na hodinu do koňaku so sherry a korením. Po hodine dáme marinádu do kastróla s vývarom a vložíme aj pečeň. Keď začne šťava vrieť, čo najviac stlmíme plameň. Je potrebné, aby sa tekutina len akoby chvela. Varíme 30 minút. Pečeň vyberieme a necháme vychladnúť.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
5.1.2019 11:32 | |
+1 -0
Pekný jednoduchý recept. vyskúšame. po hodinovom marinovaní stačí asi doliať vývar (koľko asi dcl?) a postatviť . Netreba vybrať preliať a vložiť nie?