Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Míša rezy

30
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
vajcia
6 PL
práškový cukor
6 PL
polohrubá múka
1 ČL
prášok do pečiva DrOetker
2 PL
olej
3 PL
kakao

Plnka

250 g
maslo
200 g
práškový cukor
500 g
jemný tvaroh
trochu
um

Poleva

200 g
tmavá čokoládová poleva DrOetker
trochu
biele zdobenie DrOetker

postup

Rezy sú výborné, plné tvarohu, u nás sú veľmi obľúbené.
1.
Cesto: žĺtky vymiešame s práškovým cukrom do penista, pridáme olej, zamiešame, pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva, kakao. Bielky vyšľaháme so štipkou soli do peny a jemne zamiešame do cesta. Vylejeme na plech vymastený a vysypaný múkou, rozmer 28x38 cm, upečieme vo vyhriatej rúre. /Plech môže byť aj menší, rezy budú vyššie./ Teplota 180°C 20 minút, sú iba orientačné. Necháme vychladnúť.
2.
Plnka: maslo vyšľaháme s cukrom a trochou umu, pridáme jemný tvaroh už na nižšom stupni. Suroviny by mali mať rovnakú teplotu.
3.
Z upečeného cesta odstránime vrchnú šupku a natrieme tvarohovú plnku. Polejeme čokoládovou polevou a dáme do chladu. Ozdobíme bielym zdobením Dr.Oetker alebo podľa vlastnej fantázie. Pokrájame horúcim nožom na rezy, aby sa čokoláda nepopraskala. Rezy sú výborné, dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...