Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Česká fazuľová polievka

ingrediencie

150 g
suchá fazuľa
40 g
mrkva
40 g
zeler
20 g
masť
20 g
údená slanina
30 g
hladká múka
20 g
cibuľa
podľa chuti
cesnak, korenie, voda, soľ, petržlenová vňať

postup

Fazuľu namočenú 1 - 2 dni dáme variť. Neskôr pridáme postrúhanú zeleninu. Slaninu nakrájame a rozškvaríme na masti. Pridáme múku a urobíme zápražku, do ktorej sme pridali postrúhanú cibuľu a cesnak. Zalejeme vodou, vylejeme do fazule a spolu povaríme. Nakoniec okoreníme a osolíme. Ozdobíme vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.