Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Česká fazuľová polievka s klobásou

ingrediencie

150 g
suchá fazuľa
40 g
údená slanina
20 g
cibuľa
20 g
hladká múka
200 g
klobása
podľa chuti
voda, soľ, červená paprika

postup

Namočenú fazuľu dáme variť. Slaninu nakrájame a rozškvaríme. Pridáme nakrájanú cibuľu, múku, popražíme, pridáme papriku, premiešame, zalejeme vodou a prilejeme do fazule. Nakoniec pridáme nakrájanú klobásu, osolíme a povaríme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.