Pridať recept

Varený karfiol v trojobale

ingrediencie

voda
podľa chuti
soľ
1 ks
karfiol
2 ks
vajce
2 PL
mlieko
50 g
hladká múka
100 g
strúhanka
masť

postup

1.

Karfiol očistíme a uvaríme v osolenej vode. Pozor, aby sa nerozvaril!

 
2.

Necháme ho vychladnúť a rozoberieme ho na ružičky. 

3.

Potom ich obalíme postupne v múke, vo vajci rozšľahanom v mlieku, opätovne v múke a v strúhanke.

4.

Karfiól vyprážame na panvici na rozhorúčenej masti alebo oleji tak, aby bol karfiól potopený. Pre uľahčenie môžme karfiól robiť aj vo fritéze.

 

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.