Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľkovo-zemiakový prívarok s ryžovou smotanou

ingrediencie

400 g
fazuľka zelená mrazená
3 ks
zemiak
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
250 ml
smotana ryžová
200 ml
voda
200 ml
sójové mlieko
2 KL
citrónová šťava
1 PL
cukor

postup

,
2.
Mrazenú fazuľkú vysypeme na suchú panvicu a zalejeme 200 ml vody. Necháme dusiť cca 15 minút.
3.
Keď bude fazuľka mäkká, pridáme k nej zemiaky, soľ, mleté čierne korenie a mlieko. Všetko spolu povaríme, pokým nebudu zemiaky mäkké. Trvá to cca 10 minút.
4.
Potom zmes dochutíme cukrom a citrónovou šťavou. Nakoniec prilejeme smotanu a povaríme 3 minúty. Podávame s chlebom, alebo ako prílohu k mäsku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
N.ada
10.3.2017 13:51 | |
+0 -0
zahustiť môžeme aj kyslou smotanou plus 2 lyžice múky...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...