Rajčiaky plnené bravčovým mäsom a ryžou
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
paradajka
150
g
bravčové mäso
40
g
ryža
40
g
masť
10
g
cibuľa
1
ks
vajce
1
dl
mlieko
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Rajčiaky očistíme a zrežeme vŕšky. Vnútro vyberieme a dáme ho rozvariť. Mäso a cibuľu zomelieme, pridáme ryžu, korenie, soľ a vajce. Dobre premiešame a naplníme rajčiaky. Naplnené podlejeme rozvarenou šťavou z vnútra rajčiakov a zakryté dusíme.
2.
Z masti a múky pripravíme zápražku, zalejeme mliekom, vylejeme do šťavy, v ktorej sme dusili rajčiaky a povaríme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.