Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Redkvičkový šalát s tofu majonézou a kyslými uhorkami

ingrediencie

10 ks
redkvička
2 ks
kyslá uhorka stredná
1 ks
malá cibuľa
200 g
tofu biele neúdené
1 dl
nálev z kyslých uhoriek
1/2 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Redkvičky, kyslé uhorky a cibuľu nakrájame na rovnaké maličké kocky a dáme ich do väčšej misky.
2.
Tofu spolu s uhorkovým nálevom rozmixujeme na hladkú kašu. Ochutíme ju soľou a čiernym mletým korením.
3.
Tofu majonézu zmiešame so zeleninou, necháme vychladiť aspoň hodinu a podávame ako ľahkú večeru. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...