Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Redkvičkový šalát s tofu majonézou a kyslými uhorkami

ingrediencie

10 ks
redkvička
2 ks
kyslá uhorka stredná
1 ks
malá cibuľa
200 g
tofu biele neúdené
1 dl
nálev z kyslých uhoriek
1/2 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Redkvičky, kyslé uhorky a cibuľu nakrájame na rovnaké maličké kocky a dáme ich do väčšej misky.
2.
Tofu spolu s uhorkovým nálevom rozmixujeme na hladkú kašu. Ochutíme ju soľou a čiernym mletým korením.
3.
Tofu majonézu zmiešame so zeleninou, necháme vychladiť aspoň hodinu a podávame ako ľahkú večeru. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...