Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dvojfarebná čokoláda

ingrediencie

250 g
stužený tuk
350 g
kryštálový cukor
300 ml
voda
1 balíček
vanilkový cukor
50 g
kakao
400 g
sušené mlieko

postup

1.
Do hrnca nalejeme vodu, pridáme kryštálový a vanilkový cukor. Zmes varíme na miernom ohni cca 4 minúty, potom ju odstavíme a zmiešame so stuženým tukom. Do tejto zmesi vmiešame sušené mlieko.
2.
Zmes rozdelíme presne na jednu väčšiu časť, do ktorej vmiešame kakao a druhú necháme bielu. Polovicu tmavej časti vylejeme na plech, alebo do vhodnej silikónovej nádoby a keď táto tmavá zmes trochu stuhne, vylejeme na ňu bielu časť a potom opäť zvyšnú tmavú časť. Vložíme do chladničky a necháme stuhnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?