Grilovaná chipolata so zeleninovým šalátom
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
papriková klobása Chipolata
500
g
zmes šalátov
1
PL
trstinový cukor
2
PL
kremžská horčica
1/2
ks
citrón
70
ml
olivový olej
postup
1.
Šaláty rozoberieme, natrháme na menšie kúsky a osušíme.
2.
V miske rozmiešame olivový olej s citrónovou šťavou, horčicou a medom. Klobásky opečieme vonku na grile alebo na grilovacej panvici.
3.
Šalát premiešame s pripraveným dressingom, rozložíme ho na taniere a na vrch uložíme grilované klobásky.
Podobné recepty
Tradičná veľkonočná hrudka či SYREK: To je najväčšia pochúťka, stačia dve suroviny a kráľovské pohostenie máte na stole
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.