Rebarborový koláč s piškótovým cestom
6
porcií
55
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto:
3
ks
vajce
2
balíčky
vanilkový cukor
60
g
krupicový cukor
70
g
hrubá múka
3
PL
mandľové lupienky
Plnka:
600
g
rebarbora
3
PL
krupicový cukor
postup
1.
Vajíčka vyšľaháme s oboma cukrami do peny. Pridáme múku zmiešanú s mandľovými lupienkami a vymiešame hladké cesto, ktoré vylejeme na plech vymastený maslom a vysypaný múkou.
2.
Rebarboru očistíme, nakrájame na menšie kusy a zmiešame s cukrom. Uložíme ju na cesto, koláč vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme do zlatista.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.