Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Marinované hovädzie medailóniky s kuskusom

2
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hovädzia sviečkovica
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej
1 PL
ustricová omáčka
1 strúčik
cesnak
4 PL
červené víno
1 hrnček
kuskus
2 hrnčeky
zeleninový vývar

postup

1.
Hovädziu sviečkovicu umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. V miske zmiešame olej, soľ, korenie, ustricovú omáčku, prelisovaný cesnak a červené víno. Do tejto marinády na chvíľu namočíme pripravené mäso, najlepšie však na celú noc.
2.
Kuskus nasypeme do misky, zalejeme ho horúcim vývarom, prikryjeme a necháme 20 minút odstáť. Mäso vyberieme z chladničky a prudko ho opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Potom k nemu prilejeme trošku vývaru a dusíme domäkka. Hotové mäso podávame s kuskusom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.