Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Marinované hovädzie medailóniky s kuskusom

2
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hovädzia sviečkovica
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej
1 PL
ustricová omáčka
1 strúčik
cesnak
4 PL
červené víno
1 hrnček
kuskus
2 hrnčeky
zeleninový vývar

postup

1.
Hovädziu sviečkovicu umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. V miske zmiešame olej, soľ, korenie, ustricovú omáčku, prelisovaný cesnak a červené víno. Do tejto marinády na chvíľu namočíme pripravené mäso, najlepšie však na celú noc.
2.
Kuskus nasypeme do misky, zalejeme ho horúcim vývarom, prikryjeme a necháme 20 minút odstáť. Mäso vyberieme z chladničky a prudko ho opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Potom k nemu prilejeme trošku vývaru a dusíme domäkka. Hotové mäso podávame s kuskusom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...