Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Plnené morčacie prsia

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
morčacie prsia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
200 g
syr Feta
1 hrnček
olivy
8 ks
sušené paradajky
trochu
mäsový vývar

postup

1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme, rozklepeme a rozložíme vedľa seba na pracovnú dosku. Dochutíme ich soľou, korením a začneme plniť. Na každý plát mäsa uložíme trochu syra, sušenú paradajku a pár olív bez kôstok.
2.
Závitky zvinieme a upevníme buď ihlou na grilovanie alebo niťou. Vložíme ich do zapekacej misy, podlejeme vývarom a pri teplote 180°C pečieme približne 45 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.