Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Plnené morčacie prsia

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
morčacie prsia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
200 g
syr Feta
1 hrnček
olivy
8 ks
sušené paradajky
trochu
mäsový vývar

postup

1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme, rozklepeme a rozložíme vedľa seba na pracovnú dosku. Dochutíme ich soľou, korením a začneme plniť. Na každý plát mäsa uložíme trochu syra, sušenú paradajku a pár olív bez kôstok.
2.
Závitky zvinieme a upevníme buď ihlou na grilovanie alebo niťou. Vložíme ich do zapekacej misy, podlejeme vývarom a pri teplote 180°C pečieme približne 45 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.