Pridať recept

Zeleninové gnocchi

4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
cestoviny gnocchi
150 g
lúpané paradajky
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
šalotka
100 g
sušené paradajky
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Cestoviny uvaríme v slanej vriacej vode domäkka. Potom ich scedíme a necháme odkvapkať.
 
2.
V panvici na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú šalotku a na plátky nakrájaný cesnak. Pridáme lúpané a sušené paradajky, gnocchi a celú zmes necháme trochu prehriať.
3.
Cestoviny dochutíme soľou, korením a ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať