Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny so špargľou, šunkou a kuriatkami

4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
cestoviny
3 PL
olivový olej
2 strúčiky
cesnak
200 g
huby kuriatka
2 KL
citrónová šťava
200 g
pancetta
200 g
špargľa
1/2 KL
estragón
1/2 KL
bazalka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale al dente. Scedíme ich, trošku vody si odložíme a necháme odkvapkať.
2.
V hrnci na rozpálenom oleji opražíme cesnak a na menšie kúsky nakrájané kuriatka. Miešame, kým nepustia šťavu, potom pridáme citrónovú šťavu, na menšie kúsky nakrájanú a očistenú špargľu a na kocky nakrájanú pancettu.
3.
Zmes dochutíme soľou, korením a dusíme domäkka. Potom prilejeme vodu z cestovín, cestoviny a všetko premiešame. Priamo z hrnca servírujeme na taniere a ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...