Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny so špargľou, šunkou a kuriatkami

4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
cestoviny
3 PL
olivový olej
2 strúčiky
cesnak
200 g
huby kuriatka
2 KL
citrónová šťava
200 g
pancetta
200 g
špargľa
1/2 KL
estragón
1/2 KL
bazalka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale al dente. Scedíme ich, trošku vody si odložíme a necháme odkvapkať.
2.
V hrnci na rozpálenom oleji opražíme cesnak a na menšie kúsky nakrájané kuriatka. Miešame, kým nepustia šťavu, potom pridáme citrónovú šťavu, na menšie kúsky nakrájanú a očistenú špargľu a na kocky nakrájanú pancettu.
3.
Zmes dochutíme soľou, korením a dusíme domäkka. Potom prilejeme vodu z cestovín, cestoviny a všetko premiešame. Priamo z hrnca servírujeme na taniere a ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.
chopping red
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Viete si predstaviť kuchynské vybavenie bez noža? Nôž je jednoducho vec, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, či...