Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny so špargľou, šunkou a kuriatkami

4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
cestoviny
3 PL
olivový olej
2 strúčiky
cesnak
200 g
huby kuriatka
2 KL
citrónová šťava
200 g
pancetta
200 g
špargľa
1/2 KL
estragón
1/2 KL
bazalka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale al dente. Scedíme ich, trošku vody si odložíme a necháme odkvapkať.
2.
V hrnci na rozpálenom oleji opražíme cesnak a na menšie kúsky nakrájané kuriatka. Miešame, kým nepustia šťavu, potom pridáme citrónovú šťavu, na menšie kúsky nakrájanú a očistenú špargľu a na kocky nakrájanú pancettu.
3.
Zmes dochutíme soľou, korením a dusíme domäkka. Potom prilejeme vodu z cestovín, cestoviny a všetko premiešame. Priamo z hrnca servírujeme na taniere a ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.