Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie prsia zapečené so špargľou a syrom

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
2 PL
olej
200 g
zelená špargľa
300 g
tvrdý syr
300 ml
kurací vývar
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na rezne. Trošku ich naklepeme, dochutíme soľou a korením. Prudko ich opečieme v panvici na rozpálenom oleji a preložíme do zapekacej misy.
2.
Medzitým špargľu uvaríme vo vriacej osolenej vode domäkka. Uložíme ju na každý rezeň, vrch posypeme syrom a mäso podlejeme vývarom.
3.
Mäso vložíme na cca 15 minút zapiecť do rúry a podávame s pečenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...