Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie prsia zapečené so špargľou a syrom

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
2 PL
olej
200 g
zelená špargľa
300 g
tvrdý syr
300 ml
kurací vývar
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na rezne. Trošku ich naklepeme, dochutíme soľou a korením. Prudko ich opečieme v panvici na rozpálenom oleji a preložíme do zapekacej misy.
2.
Medzitým špargľu uvaríme vo vriacej osolenej vode domäkka. Uložíme ju na každý rezeň, vrch posypeme syrom a mäso podlejeme vývarom.
3.
Mäso vložíme na cca 15 minút zapiecť do rúry a podávame s pečenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...